divendres, 30 de novembre del 2012

RUSALKA- ESDEVENIMENTS

El pròxim dia 22 de desembre s'estrenarà al Gran Teatre del Liceu l'òpera de Anton Dvorak, joia del teatre líric txec, RUSALKA amb una producció de Stefan Herheim de la que ja circulen alguns vídeos.
El resultat de la producció es espectacular, desbordant imaginació i originalitat com tot el que proposa aquest jove director d'escena noruec. Recordem que ell es el director del fantàstic PARSIFAL que s'ha vingut representant a Bayreuth aquets darrers anys.
Per gaudir d'aquesta magnifica òpera tenim coneixement de dos esdeveniments en els propers dies:
El cronista errant Xavier Cester prepara una conferencia audiovisual el diumenge dia 2 de desembre a les 19,30h.
El Grup Wagner d'Amics del Liceu prepara el dilluns dia 10 de desembre unes Visions , consistents com sempre en una projecció que seguirà de forma resumida el guió de l'òpera amb la finalitat de donar continuïtat a l'acció i mostrar a la vegada els diferents muntatges escenogràfics que s'han produït darrerament.
L'audiovisual inclourà fragments de produccions provinents de Munich, English National Opera, Paris i Brussel·les.  Cal saber que aquesta ultima producció es precisament la que veurem en el Liceu, i que suposarà el retorn de l'excel·lent batuta d'Andrew Davis.

Reserves pel dia 2/12 : La Camarga 93 323 66 55
Reserves pel dia 10/12 : Amics del Liceu  93 317 73 78




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada