dilluns, 5 de març del 2012

PROJECTES PEL 2013 A BAYREUTH

Entre d'altres esdeveniments que s'oferiran a Bayreuth i a Leipzig , ciutat natal de Richard Wagner, com a celebracions pel 200 aniversari del seu naixement i dels que os informarem en un nou post, os presentem tres projectes interessants.

22 de maig del 2013
Concert celebració del 200 aniversari.
Christian Thielemann dirigira la orquestra de Festspielhaus amb Eva Mª Westbroek ( Sieglinde), Jonathan Botha ( Siegmund, Rienzi) i Kwangchul Youn ( Hunding) per interpretar el 1er acte de Die Walküre, la obertura i pregaria de Rienzi, El viatge a traves del Rin i la Marxa Fúnebre de Götterdämmerung i el preludi de Die Meistersinger von Nürnberg.
En acabar hi haurà un final de festa per tot el centre de Bayreuth.
Entrades a la venda a partir del 27 de juliol per internet  www.wahnerjahr-2013.de/tickets.

28 de juliol del 2013
Gala-cinema per presentar el guanyador del curtmetratge , homenatge cinematogràfic a Richard Wagner.
El concurs previ es titula " Happy Birthday Richard Wagner" i te com a condició que els films no superin els 5 minuts premiant mes la creativitat i el missatge que la professionalitat en la realització.
També aquest dia es lliurarà un premi al projecte "Wagner goes Rap" que consisteix en fer un muntatge de rap sobre un text qualsevol de la producció wagneriana.

16 d'agost del 2013
Entrega de premis a treballs musicològics, al voltant de Richard Wagner , que trobin en el segle XXI noves perspectives de recepció de la seva obra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada