dilluns, 8 d’octubre del 2012

BAYREUTH SIN LISTA DE ESPERA


 Por la primera vez en su historia, el Festival de Bayreuth proporciona localidades por riguroso orden de llegada, sin necesidad de mantenerse 10 años en lista de espera.
La desventaja es, que esta iniciativa se propone  sólo para una única función disponible- El Oro del Rin- el 10 de Agosto del 2013
La venta on-line, empieza el 10 de Octubre 2012 a las 18.00 .
Reserva a través de este link, http://rheingold.bayreuther-festspiele.de    Encontrarás información complementaria en http://rheingold.bayreuther-festspiele.de/faq.html
Mucha atención, ya que esta noticia, a buen seguro supondrá una oportunidad para los revendedores.  Esperamos y deseamos que unos cuantos fans wagnerianos auténticos,  puedan obtenerlas primero.
Samuel Pinós

1 comentari:

  1. Està prou bé, però qui certifica el rigorós ordre d'arribada? i per altre part també és el primer any que no es permet el pagament fraccionat de les localitats en el cas que siguis afortunat i et concedeixin les òperes que has demanat en la butlleta tradicional.
    Finalment les germanes Wagner han decidit augmentar encara més els ingressos, gravant la compra de localitats amb uns eurets de més per cada entrada comprada i facturada, i un increment del 5% si pagues amb VISA, o sigui, tot són facilitats.
    A Bayreuth encara ha d'arribar la veritable revolució que oxigeni mètodes. Potser aquest Rheingold és un banc de probes, però en el cas que fos un afortunat en l'obtenció d'una entrada, paga la pena fer un viatge a Bayreuth per tan sols un Rheingold?, la resposta ja us la dic ara, és NO.
    Gràcies en qualsevol cas per la informació.

    ResponElimina