dijous, 16 de febrer del 2012

COMUNICAT DEL GRUP WAGNER

El passat dia 13 de febrer, el Grup Wagner d'Amics del Liceu va oferir a socis i aficionats unes Visions sobre L'Holandès Errant ,com a preparació per les dues properes representacions en versió de concert,que el cos estable del Festival de Bayreuth te previst oferir el mes de setembre en el Gran Teatre del Liceu.
Al finalitzar la projecció, el Grup Wagner va llegir davant dels assistent el següent comunicat que reproduïm íntegrament:

Benvolguts socis i aficionats,
Arrel d'una primera iniciativa, com va ser la de preparar unes Visions  sobre les operes de caire germànic que el Liceu incloïa dins la seva programació, un petit grup dins de l'associació d'Amics del Liceu  varem constituir el GRUP WAGNER.
Sempre hem volgut donar servei a tots els associats i fins ara ens hi hem sentit molt còmodes i molt gratificats per la resposta de la gent i pel recolzament de la pròpia Associació.
L'altre dia però, la postura presa per la Junta d'Amics del Liceu davant dels fets que sacsegen el Teatre , en absolut representativa del sentir de tots els associats , ens va fer pensar en anular aquesta trobada. Per respecte a tots vosaltres, els que sou aquí i a tots els que no han pogut venir hem decidit mantenir la sessió.  En absolut volíem tampoc, que la cancel·lació d'aquestes Visions fos comparada amb la suspensió que el Sr Joan Francesc Marco ha fet, de forma unilateral, d'un bon nombre de funcions i en especial de les òperes de Zemlinsky i de Debussy que el nostre Grup Wagner esperava amb delit i de les que tenim preparades ja en calendari unes Visions que volem mantenir.
Ens consta que posteriorment, la Junta d'Amics del Liceu ha fet arribar una nota interna a tots els associats aclarint que el compromís que va sortir als mitjans públics es  una defensa  de la institució del Liceu i no pas  de la gestió.
Doncs bé, el GRUP WAGNER voldria demanar des de aquí que la Junta faci un comunicat públic desmarcant-se del anterior deixant molt clar que no representa en absolut el pensament de tots els seus associats, o be que convoqui una assemblea general extraordinària per aclarir el posicionament real dels Amics del Liceu i alhora donar veu als associats.
Bona nit i gràcies per la vostre assistència.

GRUP WAGNER

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada