diumenge, 16 de setembre del 2012

KATHARINA WAGNER PARLA


 En una entrevista apareguda al ‘MitteldeutscheZeitung’, Katharina Wagner ha anunciat que, després de l’èxit de la retransmissió del ‘Parsifal’ de Herheim a més de cent cinemes centreeuropeus l’Agost passat, es continuarà amb aquesta experiència l’any 2013 amb la retransmissió de la sessió d’obertura del Festival amb ‘L’holandès’ de Jan PhillipGloger. De moment està confirmada la seva difusió a cinemes de Alemanya, Àustria, Suïssa i el Regne Unit, sense descartar altres països. Veurem si arriba aquí...

En la mateixa entrevista, i al ser preguntada per la davallada en la venda d’entrades del Festival d’aquest any, Katharina ho va atribuir tot a la retirada de l’assignació d’aquestes a les Societats Wagnerianes.

La besnéta de Wagner va aprofitar l’avinentesa també per a sortir al pas de certes noticies aparegudes a la premsa sobre ‘L’anell del Bicentenari’, i va mostrar la seva satisfacció amb l’elecció de Frank Castorf per la direcció escènica i dels resultats obtinguts malgrat la l’escàs temps per la seva preparació.

Samuel Pinós

1 comentari: