dilluns, 18 de febrer del 2013

SIMPOSI WAGNER


Dins les activitats del Bicentenari del naixement de Richard Wagner, el Conservatori del Liceu ha preparat un simposi amb conferencies i concerts entre el 21 de febrer i el 7 de març.
Us reproduïm el text de presentació del propi Conservatori.
Si voleu mes informació del simposi podeu entrar a la web del Conservatori del Liceu:  conservatori del liceu


Durant aquest mes de febrer, el Conservatori del Liceu proposa una trobada amb la millor música interpretada per  grups i formacions que es presenten en primícia o renoven la seva presència en la programació del nostre auditori.
El repertori orquestral torna a tenir presència a l’auditori en motiu de la celebració del bicentenari  del naixement de Richard Wagner, efemèride que commemorem amb  un programa monogràfic de la nostra orquestra en el que hi destaquem la intervenció de la soprano Edith Haller,  solista habitual al Festival de Bayreuth, que ens cantarà els Wesendonck Lieder. Aquest concert està vinculat al Simposi Wagner que es celebrarà al nostre conservatori entre els dies 27 de febrer i 7 de març amb ponències relatives a diversos aspectes del compositor i la seva obra que s’exposaran en xerrades  precedides per breus concerts a càrrec d’estudiants del Conservatori del Liceu, una bona ocasió per conèixer un recull d’obres infreqüents o poc conegudes de R.Wagner.
El 21 de febrer, i com a cloenda dels actes  del 175è aniversari del Conservatori del Liceu, presentem un concert amb un programa en el que compartim la celebració de la nostra efemèride amb la commemoració de l’aniversari de dos compositors cabdals en l’àmbit de la lírica: R.Wagner i G.Verdi, de qui escoltarem una tria d’obres infreqüents per a cant i piano.
En el camp de la formació i la divulgació, el mes de febrer té un nom propi: Richard Wagner ja que  amb el Simposi Wagner,, la nostra institució es suma a la iniciativa  de 25 entitats culturals de referència de la nostra ciutat per commemorar el bicentenari del naixement d'aquest gran compositor. No deixeu de consultar-ne la programació.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada