dijous, 17 de novembre del 2011

L’Òpera de Seattle anuncia un nou Ring per al 2013 i un Meistersinger per a 2014 en reconeixement a Speight Jenkins

Per Alba.

L’Òpera de Seattle, coneguda internacionalment per les seves produccions de les obres de Wagner, gràcies a l’aposta personal del seu director des de 1983, Speight Jenkins, ha anunciat que celebrarà el Bicentenari del naixement del compositor posant en escena l’Anell l’estiu del 2013. La temporada 2014-15 l’obrirà amb una nova producció dels Mestres Cantaires de Nürnberg.

L’any 2013 és un any de celebracions per a l’entitat ja que, a més del bicentenari del mestre Wagner, és el cinquanta aniversari de la Seattle Opera i l’any que en farà 30 de la tasca de Speight Jenkins al front de l’organització com a director general.

En la presentació als mitjans d’aquesta triple celebració i homenatge al que ha estat el seu director general, William Weyerhaeuser, el president del Patronat de la Seattle Opera, va dir: “Fou un gran dia per Seattle quan Speight Jenkins va venir a dirigir la companyia d’òpera el 1983. La seva oída per identificar les millors veus del món, el seu instint per saber què fa gran un teatre, la integritat, la diplomàcia, els seus amplis coneixements i la seva passió incansable i encomanadissa de fer art, han fet de la Seattle Opera una de las grans companyies d’òpera i han regalat a aquesta ciutat dècades de grans produccions i gran música. La Seattle Opera se sent orgullosa d’honorar Speight i commemorar el 50è aniversari de la companyia amb dues produccions pròpies: la Tetralogía de l’Anell, que és el cor de la nostra organització, y Die Meistersinger von Nürnberg, himne optimista de Wagner en lloança de l’art i la tradició cultural"

Aquests són els links de la Seattle Opera i el seu blog, on trobareu la informació, calendaris i el seu dia a dia. Us recomanem una visita!!!


Seattle Opera
Seattle Opera Blog


I també algunes imatges de les seves produccions i del Concurs Internacional Wagner:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada