dimecres, 1 de febrer del 2017

PROJECTE TRISTAN A L'AUDITORI

La presentació del Projecte Tristan a L'Auditori ha congregat a tots els artistes que hi han participat, conjuntament amb familiars i amics.
A les 20h es van obrir les portes del recinte per a què el públic que assistia al concert Gergiev- Westbroek pogués contemplar la mostra pictòrica-musical.

Els artistes han interpretat Tristan und Isolde tal i com s'explica en el full de sala que acompanya al conjunt on es diu:


ELS ARTISTES
La particular sensibilitat de cada artista ens porta al món Robert Llimós on l’existència dels dos amants es fa possible a qualsevol altre lloc de l’espai; a la fusió de les dues ànimes, fruit del beuratge, que Montse Clausells ens suggereix; a la trista agonia, segons Manolo Sierra, d’un Tristany odiant el dia i somiant la nit; a la moderna visió de Marcos Palazzi amb l’al·legoria d’un rei Marke acceptant que els dos amants marxin del seu regne mitjançant un mar-bandera que va de la llum a la foscor; i, a un lligam d’amor que ens proposa Opus Nigrum.
“Escoltes els crits anunciant que ja arriben?... doncs pren el beuratge!, ens diu Fran Recacha; una visió elegant i aristocràtica és la que ens proposa Fabio Hurtado; i, un entramat on tots els detalls de l’obra hi són presents: mort-forat negre, amor- mans entrellaçades, vassallatge-cadena, rei Marke-càmera de vigilància... és la visió de Jordi Gispert.
Ramon Lombarte ens transporta a una Isolda en èxtasi dins un pis de l’Eixample barceloní; mentre que Henry Flórez ens mostra la mirada del Tantris (Tristany) ferit, que commou Isolda en un ambient farcit de motius cèltics...; i, Kike Meana destaca una Isolda en un estat d’ànim ambigu entre l’atracció que li representa la sang que ha deixat un Tantris (Tristany) ferit, i la venjança per la sang derramada del seu heroi Morold, mort a mans de Tristany. 


 
MONTSE CLAUSELLS
OPUS NIGRUM


RAMON LOMBARTE

HENRY FLÓREZ
MANOLO SIERRA


                                                           

MARCOS PALAZZI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada