dissabte, 25 de juliol de 2020

SENSE BAYREUTH


Se’ns comunica que la direcció de Festival de Bayreuth s'ha associat amb Deutsche Grammophon per tal de presentar dos Rings (Castorf i Chereau), Meistersinger (Kosky), Tannhäuser (Kratzer), Lohengrin (Sharon) i Parsifal (Laufenberg) en el marc de la nova plataforma de música per streaming presentada per l’emblemàtica discogràfica i anomenada DG Premium.

Cada òpera costa 4,90 euros i es poden comprar per avançat fins a la representació. Cal registrar-se a 
https://www.dg-premium.com/ (és gratuït) i després comprar les entrades per a cada espectacle. Pel que sembla, cal passar per tot el procés de compra en cada òpera, la qual cosa és molest, però l'esforç val la pena. Cada òpera comença a les 20h CET i està disponible durant 48 hores.Per altra banda, des del
Club Wagner, per recordar-nos que som en dates que alguns de nosaltres habitualment visitem Bayreuth, volem igualment fer una petita celebració del Festival.

Us proposem visionar el 2n i 3r acte de Tannhäuser en l'aclamada versió de Tobias Kratzer que va inaugurar el 25 de juliol de 2019, el proper dilluns dia 27 a les 19h a la seu del CW.

Seguint els nous protocols de seguretat: RECORDEM BAYREUTH!
Us presentem el nou servei de música en streaming de Deutsche Grammophon i anunciem una nova trobada del Club Wagner el proper dilluns 27 de juliol


Benvolguts socis,

Us escrivim per informar-vos de dues qüestions. La primera és fer-vos extensiva la informació que ens ha arribat com a membres que som de la Richard Wagner Verband Internacional.

Se’ns comunica que la direcció de Festival de Bayreuth s'ha associat amb Deutsche Grammophon per tal de presentar dos Rings (Castorf i Chereau), Meistersinger (Kosky), Tannhäuser (Kratzer), Lohengrin (Sharon) i Parsifal (Laufenberg) en el marc de la nova plataforma de música per streaming presentada per l’emblemàtica discogràfica i anomenada
DG Premium.

Cada òpera costa 4,90 euros i es poden comprar per avançat fins a la representació. Cal registrar-se en aquest link (és gratuït) i després comprar les entrades per a cada espectacle. Pel que sembla, cal passar per tot el procés de compra en cada òpera, la qual cosa és molest, però l'esforç val la pena. Cada òpera comença a les 20h CET i està disponible durant 48 hores.

...

Per altra banda, des del
Club Wagner, per recordar-nos que som en dates que alguns de nosaltres habitualment visitem Bayreuth, volem igualment fer una petita celebració del Festival.

Us proposem visionar el 2n i 3r acte de Tannhäuser en l'aclamada versió de Tobias Kratzer que va inaugurar el 25 de juliol de 2019, el proper dilluns dia 27 a les 19h a la seu del CW.

Seguint els nous protocols de seguretat:

 Haureu de venir amb mascareta, posarem gel desinfectant a l’entrada i mantindrem un nombre màxim d’assistents, així com les distàncies mínimes de seguretat. És per aquest motiu que, a diferència d’altres vegades, hi haurà una llista tancada de públic i limitada a 10 PERSONES.

Caldrà que confirmeu la vostra assistència tot responent aquest mail (comunicacio@clubwagner.cat). La llista d’assistents s’elaborarà per estricte ordre d’arribada de les confirmacions i no es poden reservar llocs per altres persones.

És important recalcar que, per greu que ens sàpiga, no podrem permetre l’entrada a qui no tingui aquesta autorització prèvia (no heu de portar res, disposarem de la llista amb els vostres noms).

Així mateix, tal com vam dir que faríem en la darrera reunió, us recordem l’enllaç al blog del Manel Bertran, on trobareu informació molt interessant, i que ja tenim actius els nostres canals de Facebook, Instagram... Doneu-li like!

Esperem poder saludar-vos aviat personalment!

Comunicació Club Wagner
comunicacio@clubwagner.cat
Carrer València, 209, Ss1
08008 Barcelona
www.clubwagner.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada