dissabte, 4 d’octubre del 2014

JORDI & MATTHIAS

Ahir divendres dia 3 d'octubre prop de 500 persones vam viure un emocionant regal d'aniversari que Matthias Goerne va voler oferir al seu amic Jordi Roch.
Aquest estiu a Vilabertran, Goerne va engrescar  l'Àngels, l'esposa de Roch, i  membres de l'Associació Franz Schubert, oferint-se gratuïtament per un concert sorpresa en homenatge a tants anys de continuada presència a Vilabertran que, segons ell mateix explica, esdevè un dels llocs on la mística del lied es viu i se segueix millor.
La xarxa d'amics va respectar la discreció i Roch va arribar a l'Auditori Winthertur amb el pensament  que anava a un concert homenatge a Gaietà Renom.
Quan un vídeo preparatori va mostrar una entrevista amb Matthias i el mateix Roch, ja probablement  va començar a sospitar que l'emoció que viuria seria forta peró l'aparició de Goerne a l'escenari amb una cara de nen trapella i emocionat va provocar a tothom i òbviament a l'homenatjat, uns moments de glòria i de comunió que són dificils d'expressar.
Del concert, basat íntegrament amb lieds de Robert Schumann, només es pot dir el que tothom ja sap de Matthias Goerne. Acompanyat al piano per un altre monstre, Alexander Schmalcz, ens van regalar a tots els assistents amb el que el lied ha de representar: el fet de viure les emocions a flor de pell en una atmosfera delicada de música i poesia gràcies a una interpretació absolutament genial.
Un privilegi.
FELICITATS JORDI !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada