dijous, 5 de juny del 2014

ANYORANÇA :LA JENUFA DE NINA STEMME

La programació que el Liceu  presenta per la temporada 14-15, contempla una profusió de títols de repertori amb la idea, pot ser equivocada, de que aquest fet arrossegarà  a tothom i omplirà el Teatre de gom a gom.
El Liceu no hauria d'oblidar, que un Teatre d'avantguarda ha de procurar obrir-se per ell mateix, i pel seu públic, a totes les corrents operístiques.  Serà amb aquest full de ruta, molt ben definit a les temporades anteriors, de la manera com podrà mantenir el prestigi que des de l'any 2000 l'havia acompanyat . Una comunicació permanent i intensiva del que es fa, amb un bona gradació d'abonaments i mai descuidant la qualitat artística, han de tornar a situar al Teatre a les quotes de assistència anteriors.
Programacions equilibrades han donat a molts aficionats la possibilitat de conèixer compositors com a  Korngold, Britten, Henze, Debussy, Zimanovsky, Mussorsky entre d'altres i el genial Janacek del que des de aquí, recordem amb la meravellosa Jenufa que es va representar al Liceu l'any 2005 amb les veus de Eva Marton i Nina Stemme.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada