dissabte, 21 de desembre del 2013

MOMENT SUBLIM DE FROSCH A MUNICH 2013

En el post anterior, José Luis Bruned ens feia referència a un moment especialment emotiu d'aquesta representació a Munich.
Doncs aquí teniu aquests instants sublims extrets d'aquesta producció de Die Frau onhe Schatten que va ser estrenada a Munich el dia 1 de desembre d'aquest any.
La direcció musical a càrrec de Kirill Petrenko ha estat reconeguda com excepcional així com el repartiment de cantants.
Aquest es el moment clau entre Barak ( Wolfgang Koch ) i la Tintorera ( Elena Pankratova ) en una imaginativa posada en escena de Krzysztof Warlikowski.

1 comentari:

  1. Gràcies Manel:Amb aquest vídeo que has penjat, has “clavat” amb imatges el que jo havia estat buscant com un boig per inclou rel al meu article i no vaig trobar en lloc.
    Aquí és reflecteix l’harmonia que porta a l'emoció: Un conflicte de parella amb canvis en el seu estat d’anim descrit magníficament per un text literari, poètic i humà (Hofmannsthal) una interpretació dramàtica i vocal magistral (Warlikowski, Pankratova i Koch ) i una música tendra i “celestial” ( Richard Strauss, Petrenko). Tot plegat unitari, “fundent”, per mostrar nos la immensa humanitat del tintorer Barak: SUBLIM. Amb aquesta escena es resumeix el miracle de l’opera i per què ens arriba tan profundament.
    José Luis

    ResponElimina